BROODJE VREESWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 770 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Vreeswijk. Meer weten? Ontdek meer

14 sep 2023 om 15:58 Ik vraag me af waarom ik 25 cent moet betalen voor een plastic tasje als de levering wordt gebracht in een papieren tas, dat lijkt een beetje geld innen als dat bij iedereen wordt gedaan verdien je makkelijk wat extra
14 sep 2023 om 12:27 Heerlijke broodjes gebracht door vriendelijke bezorger.
12 sep 2023 om 14:03 Prima goed belegde broodjes, wel aardig aan de prijs. De bezorgtijd van 90 minuten heeft ermee te maken dat ik al 's ochtends bijtijds bestelde voor levering om 12u 's middags. Dus prima in dit geval.
1 sep 2023 om 14:35 Keurig bezorgd op het gewenste tijdstip. De broodjes zijn altijd goed!
26 aug 2023 om 16:10 Italiaanse bol erg zuinig met Belg bij de meeste zaken krijg je echt een vol broodje hier niet wel veel scherpe pepers waar van je moet houden, ook 0.25 betaald voor plastic en de broodjes zaten in en papieren zak en tas….
25 aug 2023 om 14:31 Heerlijke broodjes zoals altijd!
19 aug 2023 om 15:08 Heerlijk zoals altijd, het drinken zat er niet bij, maar werd snel alsnog bezorgd na een telefoontje!
15 aug 2023 om 14:56 Goeie broodjes! Bezorging ook top, ze waren er 20 minuten eerder dan thuisbezorgd.nl aangaf. Ben netjes gebeld bij aflevering. En ook super dat de namen op de bestellingen waren aangegeven! Dikke top!
12 aug 2023 om 19:10 Lekker zoals altijd. Vriendelijke bezorger. Wensen worden meegenomen in bereiding.
9 aug 2023 om 13:57 Was weer top
9 aug 2023 om 13:28 Top
1 aug 2023 om 14:28 Lekker zoals altijd